Voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd*

Voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd*

Gratis verzending vanaf € 50

Gratis verzending vanaf € 50

Gratis retourneren

Gratis retourneren

Kopersbescherming via Trusted Shops

Kopersbescherming via Trusted Shops

Onze stichting, ROC YOUR PLANET, ondersteunt wereldwijd lokale organisaties die zich inzetten voor een schonere en groenere wereld. Het veranderende klimaat beïnvloedt tal van aspecten van ons leven; voedsel, schoon (drink)water en schone lucht zijn daardoor helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. De mensen en organisaties die zich onvermoeibaar inzetten om deze essentiële behoeften voor iedereen toegankelijk te maken, zijn in onze ogen ware helden. Wij ondersteunen hen met veel enthousiasme! Het motto van ROC YOUR PLANET is dan ook: 'samen bouwen aan een betere toekomst'.

 

VONROC doneert daarom voor elke nieuwsbriefinschrijving €1 aan ROC YOUR PLANET. Een aantal keer per jaar verdelen we het ingezamelde bedrag over meerdere goede doelen. Medewerkers van VONROC mogen deze doelen voordragen, en onze nieuwsbriefabonnees krijgen de unieke kans om op hun favoriet te stemmen. Het te doneren bedrag wordt vervolgens, aan de hand van de uitslag, verdeeld over de genomineerden. Op deze manier steunen we niet alleen meerdere doelen per donatieronde, maar betrekken we ook zoveel mogelijk mensen bij onze missie om samen een betere toekomst te bouwen, wat perfect aansluit op ons motto.

 

Wij hopen op deze manier vele nieuwe abonnees te verwelkomen en zo samen een flinke bijdrage te leveren aan ROC YOUR PLANET. Meer informatie over onze stichting, al onze donaties én de organisaties die we steunen vind je op onze Engelstalige website ROC YOUR PLANET.