Voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd*

Voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd*

Gratis verzending vanaf € 50

Gratis verzending vanaf € 50

Gratis retourneren

Gratis retourneren

Kopersbescherming via Trusted Shops

Kopersbescherming via Trusted Shops

Over ons

Welkom bij VONROC, dé webshop voor elektrisch gereedschap, tuingereedschap en huis-artikelen. Wij ontwikkelen en produceren ons eigen merk, en leveren direct bij jou thuis! Sinds de lancering van onze allereerste boormachine in 2017 zijn we razendsnel uitgegroeid tot een toonaangevend e-commerce bedrijf. We zijn inmiddels actief in 16 landen, en ons indrukwekkende assortiment van ruim 500 artikelen groeit nog steeds. Onze slogan "Build Your Future" weerspiegelt niet alleen onze ambitie om geweldige producten op de markt te brengen, maar ook om samen aan een duurzamere toekomst te bouwen.

 

 

ROC-solid: kwaliteitscontrole van begin tot eind

Vakmanschap staat voorop bij VONROC. Ons team van specialisten heeft vele jaren ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van hoogwaardig elektrisch gereedschap. Al onze producten worden met zorg en toewijding ontwikkeld door ons team in Zwolle, en geproduceerd in nauwe samenwerking met ons team in Shanghai. Tijdens het gehele productieproces testen onze quality-engineers uitvoerig of de producten voldoen aan onze kwaliteitseisen. Zo laten we niets aan het toeval over en kunnen we vol vertrouwen kwaliteit leveren aan onze klanten.

 

Service in alle talen

Bij VONROC hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Wij hebben een internationale klantenservice, zodat we iedereen in eigen taal te woord kunnen staan. Heb je meer informatie nodig over een specifiek product? Zit je met vragen over het retourneren of heb je klachten na de aankoop van je artikel? Ons Customer Service team is beschikbaar voor al je vragen. Bekijk onze contactgegevens voor openingstijden en bereikbaarheid.

 

Duurzaamheid: de kunst van het weglaten

Verduurzaming is bij VONROC erg belangrijk, en we zijn voortdurend in ontwikkeling om ons steentje bij te dragen. Daarbij kiezen we voor de kunst van het weglaten. Geen winkel, maar een webshop, zodat we rechtstreeks en via de kortste weg aan onze klanten kunnen leveren. Geen onnodige chemicaliën, maar ongebleekte kartonnen dozen zonder full-color opdruk. En geen plastic koffers, maar een handige toolbag om jouw gereedschap te beschermen. Dat scheelt al heel veel onnodige kilometers, kostbare transportruimte en bergen plastic!

 

One battery to ROC them all

VONROC heeft een eigen accuplatform. Hiermee bespaar je tijd, kosten én gedoe. Dankzij de snelladers zijn de accu’s in no-time opgeladen en de aanschaf van een los apparaat is stukken voordeliger! Bovendien zijn de accu’s geschikt voor zowel onze powertools als ons tuingereedschap. Met één accu ben je klaar voor ons volledige accu assortiment.

 

ROC YOUR PLANET

Onze eigen ROC YOUR PLANET foundation doneert al jaren met veel succes aan lokale organisaties die zich inzetten voor een schone en groene toekomst. We vinden klantbetrokkenheid hierbij erg waardevol. Daarom nomineren wij een aantal keer per jaar drie goede doelen, en laten we onze klanten stemmen hoe onze donatie wordt verdeeld. Zo werken we samen aan een mooie toekomst voor iedereen. Wil je ook meestemmen? Abonneer je op onze nieuwsbrief. Voor meer informatie ga je naar ROC YOUR PLANET.