Voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd*

Voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd*

Gratis verzending vanaf € 50

Gratis verzending vanaf € 50

Gratis retourneren

Gratis retourneren

Kopersbescherming via Trusted Shops

Kopersbescherming via Trusted Shops

VONROC is genomineerd!

CrossBorder Top 30

 

AMAZING!

Wow, VONROC staat in de CrossBorder E-commerce top 30! Wat een geweldige prestatie voor ons als bedrijf, welke wij zonder jullie, onze klanten nooit hadden kunnen bereiken. Onze dank gaat dan ook uit naar al onze geweldige klanten!

De CrossBorder E-commerce Top 30 is een lijst, opgesteld door Twinkle en Dexport waarin zij in kaart brengen welke Nederlandse online verkopers het hardst groeien over de grens. Op 16 november zal tijdens het CrossBorder evenement bekend worden gemaakt waar VONROC precies is geëindigd.

Sinds de oprichting van VONROC, zijn de verkopen al snel uitgebreid van Nederland tot inmiddels meer dan 15 landen wereldwijd. Vanuit onze kantoren in Zwolle en Shanghai werkt VONROC samen met meer dan 15 verschillende nationaliteiten. De ambitie van VONROC is groot, we willen het aantal landen waarin we verkopen continu blijven uitbreiden. Ook willen we tientallen nieuwe producten op de markt brengen waar mensen helemaal blij van worden. De producten worden allemaal geleverd middels een Direct to consumer (D2C) model, producten voor de doe-het-zelver en voor de tuinliefhebber.

Onze slogan is “Build Your Future” en dat vind je niet alleen terug in onze producten, maar eigenlijk in alles wat we doen; de manier waarop we verpakken, hoe we met retouren en garanties omgaan en via onze eigen stichting: ROC YOUR PLANET. Roc Your Planet ondersteunt projecten op het gebied van milieu in alle landen waar wij actief zijn.

“Build Your Future” staat ook voor ons team en jouw toekomst. Iedereen is onderdeel van het team en samen zorgen we voor het succes en iedereen deelt mee in dit succes, maar ook zeker in het plezier dat we samen hebben.

Wil jij ook deel uitmaken van dit enorme succes? Bekijk dan snel onze vacatures!

Lees meer over de CrossBorder E-commerce Top 30 hier.